čašník - servírka
Charakteristika práce
Obsluha hotelových hostí.
Popis činností na pracovnom mieste
- Pracovným miestom je VÚZ Bystrina v Novom Smokovci, jeho pracoviská office, kuchyňa, skladové priestory, chladiarne, sklady.
- Vykonáva všetky odborné činnosti v profesii čašník od prípravy pracoviská, preberanie dodávok tovaru, ošetrovanie surovín a hotových výrobkov, dávkovanie, temperovanie, obsluhu.
- Dokončuje prípravu jedál pri stole a servíruje nápoje.
- Vyúčtováva tržby.
- Vybavuje reklamácie.
- Pripravuje stolovanie, prijíma objednávky, podáva jedlá, múčniky a nápoje.
- Inkasuje peniaze a vystavuje pokladničné doklady.
Kvalifikačný profil
- vzdelanie: stredoškolské
- zameranie: hotelové
- prax v odbore: 3 roky
Odborný profil
- znalosť jazyka a jeho úroveň: anglický, nemecký – základná znalosť
- IT zručnosti: základné
- odborné vedomosti a zručnosti: znalosť programu FOODMAN
- iné požiadavky: znalosť súvisiacich hygienických noriem a zdravotný preukaz
Profil sociálnych a osobnostných kompetencií
- komunikačné zručnosti
- etiketa a spoločenský protokol
- schopnosť zvládať pracovný stres a záťaž
- spoľahlivosť a zodpovednosť
- ochota a zdvorilosť
Naše benefity
- Konkrétna výška mzdy bude závisieť od dosiahnutého vzdelania, doterajších pracovných skúseností a odborných vedomostí vybraného kandidáta.
- Ponúkame najmä tieto benefity:
- týždeň dovolenky nad rámec Zákonníka práce
- 5 dní plateného pracovného voľna
- možnosť získať štvrťročné odmeny za výsledky práce
- príspevok na doplnkové dôchodkové sporenie
- profesijný a odborný rozvoj
Máte záujem o túto pozíciu?
Konkrétna výška mzdy bude závisieť od dosiahnutého vzdelania, doterajších pracovných skúseností a odborných vedomostí vybraného kandidáta.Prihlásiť sa na výberové konanie
Zaujalo Vás toto miesto a chcete sa prihlásiť? Prosím kliknite vyššie na 'Prihlásiť sa na výberové konanie' a budete presmerovaní priamo do nášho systému, kde vyplníte prihlasovací formulár.